Σε ένα μυστήριο γάμου ή βάπτισης μην ξεχαστείτε με τις γενικές προετοιμασίες και παραμελήσετε το φωτογράφο. Οι φωτογραφίες και το βίντεο θα είναι οι αναμνήσεις για το μέλλον σας.

Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μου αρκετό καιρό πριν, προκειμένου να μην υπάρχει άγχος και πίεση χρόνου στην προετοιμασία των εργασιών. Η προσωπική μας επαφή είναι η αρχή για το τέλειο αποτέλεσμα στην τελετή σας. Στο χρόνο που θα έχουμε μαζί, να είστε προετοιμασμένοι για πολλές ερωτήσεις.

Έτσι θα μελετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που επιθυμείτε και θα σας δώσω τις κατάλληλες συμβουλές που έχω αποκτήσει από την εμπειρία μου. Μην ξεχνάτε ότι το αποτέλεσμα που θα έχετε εξαρτάται όχι μόνο από εμένα, αλλά κι από εσάς.

Πολλές φορές τα ζευγάρια δεν νοιώθουν άνετα μπροστά στο φακό. Γι αυτό το λόγο μπορούμε να κάνουμε δοκιμαστικές λήψεις πριν το μυστήριό σας. Ότι το καλύτερο για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα την ημέρα αυτή!

Μια τελετή γάμου ή βάπτισης σχεδιάζετε με κόπο, χρήμα και στρες. Είμαι στη διάθεσή σας ώστε, όσον αφορά το κομμάτι της οπτικοακουστικής κάλυψης τα πράγματα να γίνουν όμορφα, με αγάπη και χωρίς άγχος.

Μπορείτε να ζητήσετε να δείτε ολοκληρωμένες δουλειές μου, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για το τι θα σας παραδώσω. Το αποτέλεσμα θα είναι για πάντα δικό σας!

Οι υπηρεσίες μας:

Φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση Γάμων - Πολιτικών Γάμων & Βαπτίσεων

Βιντεοσκόπηση με δύο ή τρεις κάμερες υψηλής ευκρίνειας ( 4K - Ultra HD - Full HD - HD )

Προετοιμασία νύφης: Βιντεοσκόπηση & φωτογράφιση οικία της.

Προετοιμασία γαμπρού: Βιντεοσκόπηση & φωτογράφιση στην οικία του.

Με δύο ή τρεις κάμερες Βιντεοσκόπηση & φωτογράφιση του μυστηρίου στην εκκλησία

Βίντεο κλιπ γάμου και καλλιτεχνική φωτογράφιση μετά το μυστήριο με το ζευγάρι (σε εξωτερικούς χώρους αλλά και σε Photo Studio )

Βιντεοσκόπηση - φωτογράφιση όλης της δεξίωσης του γάμου ( βάπτισης κατόπιν συμφωνίας )

Ψηφιακό άλμπουμ γάμου και βαπτίσεων / Βιβλίο ευχών ( Μεγάλη δυνατότητα επιλογής ψηφιακών άλμπουμ υψηλής ποιότητας )

Μοντάζ