Με διακριτική καταγραφή προσεγγίζουμε την βάπτισή σας ώστε η πιο σημαντική ημέρα του μωρού σας να αξίζει σίγουρα το καλύτερο. Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια της βάπτισης. Δάκρυα και γέλια, όλες οι ξεχωριστές στιγμές θα αποτυπωθούν σε υψηλής ποιότητας ψηφιακά άλμπουμ βάπτισης. Κρατήστε για πάντα ζωντανές τις στιγμές από αυτήν την μοναδική μέρα και εμπιστευτείτε μας.

Έπειτα από την πολυετή εμπειρία μου ως φωτογράφος, θεωρώ η φωτογραφία βάπτισης είναι από τις δυσκολότερες φωτογραφικά διαδικασίες. Οποιαδήποτε φωτογράφηση που έχει να κάνει με μικρά παιδιά είναι αρκετά δύσκολη. Βλέπετε ότι με τα μικρά παιδιά δεν μπορείς να συνεννοηθείς, οπότε ακολουθείς τα ίδια τα παιδιά στις αντιδράσεις τους!

Στη φωτογράφηση βάπτισης προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα κατεστημένα πρότυπα, τα κλασικά. Με διαφορετική προσέγγιση και ματιά δίνουμε μεγάλη έμφαση στον εικαστικό χαρακτήρα της κάθε βάπτισης ώστε το ίδιο το παιδί μετά από χρόνια να έχει αντίληψη των όσων είχαν συμβεί...